Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

El doctor Ramon Sagarra, premiat per un estudi sobre retinopatia diabètica

27/11/2014

El Dr. Pere Romero, Investigador responsable del Grup d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), guanya el primer Premio Hinnovar en l'àrea de Salud Ocular en el Paciente Diabético, defensant el seu projecte Implantación de un software para la mejora del cribado de la retinopatía diabètica, en el qual ha participat el doctor Ramon Sagarra. "Amb aquest projecte s’espera millorar el cost-eficàcia del sistema, permetent focalitzar el cribratge en aquells pacients que presenten un risc major de desenvolupar retinopatia diabètica i disminuir la despesa sanitària i social originat per el nombre de pacients que deriven a ceguera o baixa visió", exposà el Dr. Pere Romero, investigador responsable i coordinador de l’estudi. El projecte ha estat seleccionat d’entre més de 100 hospitals participants.

La companyia farmacèutica Novartis lliurà divendres dia 21 de novembre de 2014 a Barcelona, amb la col·laboració d’ESADE i la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), la quarta edició dels Premios Hinnovar. Un guardó que té per objectiu estimular el desenvolupament de solucions innovadores per la gestió de qualitat i la sostenibilitat del nostre sistema sanitari. Els projectes estan enfocats a la Gestió de la Innovació en els hospitals, adaptada als temps de crisis, demostrant innovació i millora de qualitat de les prestacions assistencials, entre d’altres.

 Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::