Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

L'agència d'ajuda als refugiats ACNUR fa campanya a l'HJ23 i els Centres d'Atenció Primària

29/09/2015

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona (HJ23) i els CAP de Tarragona i Reus acullen des del mes d'agost l’associació ACNUR, agència de la ONU d’ajuda a refugiats de guerra, que ha iniciat una campanya de captació de socis i d'informació a tots els centres sanitaris de l'ICS al Camp de Tarragona. Aquesta setmana fan campanya a l'HJ23 i al CAP Horts de Miró de Reus.

L'objectiu de les taules és informar a les persones interessades sobre el treball de l'ACNUR i animar que formin part de la seva base de socis regulars per finançar els programes d'ajuda humanitària que ACNUR porta a terme a favor dels refugiats que estan sota la seva empara. Són ja 54.900.000 de persones refugiades i es preveu que el nombre segueixi creixent, de manera que necessiten ajuda més que mai.

 Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::