Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

Torna 'Santa Tecla als Hospitals' amb la visita dels Nanos Nous als tres centres sanitaris de la ciutat

29/09/2015

Els Nanos Nous castellers de Tarragona han estat el 14 de setembre a l'Hospital Joan XXIII i han saludat els nens i nenes de la planta de Pediatria i els seus acompanyants. També s'han fet fotos amb el personal i s'han passejat per la sala d'espera d'Urgències per acostar les Festes de Santa Tecla a tothom.

Els Nanos Nous han visitat l'Hospital Universitari Joan XXIII, l'Hospital Sociosanitari Francolí i l'Hospital Sociosanitari Llevant. Els Nanos ballen i fan un recorregut per les instal·lacions, traslladant l’ambient de la festa als pacients i usuaris grans i petits i als treballadors.

Les accions culturals i socials de TGN Salut AE se sumen a l’activitat assistencial  que duen a terme conjuntament  els tres proveïdors sanitaris públics de la ciutat: ICS, GiPSS i Xarxa Santa Tecla.

 


Nanos Nous 2015Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::