Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

L'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta celebra una nova edició de la Festa dels Xiquets

29/09/2015

Aquesta festa, que ja arriba a la seva XXI edició, va nàixer amb la voluntat d’apropar l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) als més menuts i les seves famílies, d’una manera lúdica i participativa, i ha esdevingut un dels actes permanents del programa de les Festes de la Cinta de Tortosa.

Actualment, hi ha una Comissió Organitzadora que s’encarrega d’organitzar-la i coordinar les nombroses activitats que consten al programa. Enguany s’hi han afegit molts de tallers propis de diferents serveis de l’Hospital.

Un dels moments mes entranyables d’aquest dia és la visita de les pubilles infantils als xiquets i nadons ingressats amb el corresponent repartiment d’obsequis, acompanyades dels membres de la Direcció del centre i les autoritats locals.

Tota aquesta celebració es fa possible gràcies a la col·laboració i suport de moltes entitats, proveïdors, comerços i petites empreses de la ciutat i, per descomptat, de molts treballadors de l’Hospital.

 


Festa Xiquets 2015Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::