Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

L'HTVC nomena el doctor Jordi Colomé cap de servei d'Oftalmologia

30/09/2015

El doctor Jordi Colomé Campos (Tortosa, 1965) ha estat nomenat, a 1 de setembre del 2015, cap del Servei d'Oftalmologia de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC). És diplomat en Òptica per la Universitat Politècnica de Catalunya (1987), llicenciat en Medicina per la Universitat de Saragossa (1994), doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Miguel Hernández (2004) i màster en segment anterior (patologia de la còrnia i de la superfície ocular) per l'Institut Universitari Barraquer-UAB (2011). 

El doctor Colomé es va especialitzar en Oftalmologia via MIR a l'Hospital Universitari General d'Alacant (2000) i treballa a l'HTVC des del mateix any 2000, tot i que també ha exercit d'especialista en altres centres hospitalaris del territori. És professor associat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) des del curs passat. L'any 2003 va guanyar el premi al millor treball d'investigació de la Societat Catalana d'Oftalmologia.

 Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::