Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

Candela Calle pren possessió del càrrec de directora gerent de l’ICS

04/04/2016

La nova directora gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS), Candela Calle, va prendre possessió del càrrec, tot just l’endemà que el Govern aproves el seu nomenament. A primera hora del matí va dur a terme el traspàs amb el fins ara director gerent, Pere Soley. A continuació David Elvira, president del Consell d’Administració de l’organització, li va donar la benvinguda en un breu acte celebrat al vestíbul del Centre Corporatiu.

Candela Calle va començar la seva intervenció posant en valor que “som persones que servim persones i interactuem amb persones. Tothom necessita ser escoltat i jo vull escoltar-vos. Perquè estic segura que totes les persones que sou aquí heu pensat com es pot millorar aquesta institució i com podem donar una assistència pública millor i de major qualitat”.La nova responsable de l’ICS va explicar que es duran a terme actuacions per millorar la participació dels professionals, per comunicar què es fa en cada moment, per millorar les condicions laborals, la reducció de la precarietat i l’estabilitat laboral. En definitiva, per tot allò que té a veure amb fer de l’ICS una empresa saludable. En aquest context, Calle va recordar que l’ICS disposa d’un nou Pla d’ordenació de recursos humans, recentment aprovat, que “té molt del que volem ser en aquesta nova etapa. És un pla fet gràcies al consens. I el consens parla de nosaltres, d’impulsar, d’aportar, de donar el màxim i de renunciar, a vegades, pel bé comú. També per com entenem la salut, com el benestar de totes i tots”.

Durant el seu discurs, Calle va recordar “que no partim de zero. Hem fet moltes coses. Hem treballat molt per aconseguir que el sistema sanitari català sigui un model. No ens hem de tirar pedres al nostre terrat perquè gràcies al diàleg, al consens, a la feina, a l’excel·lència hem aconseguit. 

 Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::