Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

El programa Pas a Pas visita el refugi La Patacada, i fa un curs d’higiene postural

04/04/2016

Els dies 14, 16 i 18  de març , els  caminadors del Pas a Pas  a l’equador  del  programa , van visitar  el refugi de la Patacada, que durant la guerra civil espanyola els reusencs van construir  en una veritable ciutat subterrània per protegir-les dels bombardejos de l'aviació feixista. El refugi de la Patacada va ser un dels més extensos. És l'únic refugi públic del nucli urbà que es pot visitar en l'actualitat, gràcies a un nou accés obert amb motiu de la construcció del Centre Cívic del barri del Carme.

Cal remarcar, també, que el dilluns dia 14 de març els integrants del Pas a Pas han realitzat un curs teòric-pràctic sobre la bona higiene postural, aquest curs ha estat impartit pels alumnes de tercer curs d’infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (Laia Grifoll, Cristian Martínez, Fernando Garrido i Laura Martí), coordinats per la tutora Aurora Reina Córdoba.

Aquesta xerrada va consistir en fer-los-hi una breu explicació sobre les mesures posturals que s’haurien d’adoptar per tal de no patir dolor muscular. Una mala posició durant molt de temps perllongat i de forma repetitiva provoca mal d’esquena. Per aquest motiu, és molt important adoptar mesures preventives en totes les situacions quotidianes del nostre dia a dia. 

 Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::