Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

La Unitat docent de COT incorpora l’ús de la simulació per la formació MIR

04/04/2016

La unitat docent de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de HJ23 ha endegat un programa de simulació en artroscòpia d'espatlla i genoll per als metges residents.  El programa consisteix en sessions teòric pràctiques d'iniciació en cirurgia artroscòpica d'espatlla i genoll. La tutorització de les mateixes va a càrrec de la Dra. Beatriz Vallejo Argüeso, facultativa adjunta de la unitat.

En els tallers es tracten aspectes com: el coneixement de l'instrumental d'artroscòpia, coneixement de les òptiques, orientació quan es treballa amb pantalla, triangulació i revisió anatòmica de les dues articulacions.  Es treballa també en el treball amb les dues mans, l'orientació espaial tridimensional i la realització de nusos per artroscòpia.

El servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia se suma així a altres unitats de l'hospital en l'ús de la simulació clínica per a la formació dels MIR.

  

 Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::