Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

Els tres hospitals de Tarragona recapten 196 kilograms d'aliments per a Càritas en una setmana

31/07/2014

L’Hospital Universitari Joan XXIII, L’Hospital Sociosanitari Francolí i L’Hospital Sant Pau i Santa Tecla es van unir a la campanya solidària “La fam no fa vacances” impulsada pel Banc dels Aliments, el passat 23 de juny, amb l’objectiu d’ajudar a les persones més necessitades de la província de Tarragona, així com sensibilitzar i mobilitzar usuaris, familiars i treballadors dels centres sanitaris enfront aquesta problemàtica.

En la campanya que ha tingut una durada d’una setmana, s’han aconseguit recaptar un total de 196 kilograms d’aliments bàsics de llarga durada, com ara: llet, oli, pasta, cereals, llegums, sucre, conserves de peix i aliments per a nadons d’entre els més destacats. Tots aquests aliments aniran destinats a l’entitat Càritas Sant Cosme i Sant Damià que s’encarregarà de distribuir-los a les famílies necessitades durant l’estiu. 

Amb aquesta iniciativa els proveïdors de salut ICS, GiPSS i La Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla han volgut aportar el seu granet de sorra per aconseguirpal·liar les urgències alimentàries dels més necessitats durant l’època estival, període on les donacions d’aliments disminueixen a causa de les vacances;  així com, donar a conèixer que l’augment de famílies sense recursos augmenta dia rere dia arran la crisi econòmica.

 Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::