Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

Exposició "Falsos mites en l'àmbit dels serveis socials: rumors i estereotips" a l'HTVC

31/07/2014

El Consell Comarcal de Baix Ebre ha dissenyat l'exposició itinerant "Falsos mites en l'àmbit dels serveis socials" amb la finalitat de desmuntar diferents tòpics i donar a conèixer la realitat del sector.

Es tracta de 10 rumors i estereotips molt estesos, relacionats amb temes com la gent gran, les discapacitats, els immigrants, la violència masclista, les ajudes socials... entre altres.

Aquesta exposició, que es podrà visitar en diferents municipis i espais públics de la comarca, restarà al vestíbul de l'HTVC  fins a l'1 de setembre i seguidament al CAP Baix Ebre durant tot el mes de setembre.

 Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::