Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

Els proveïdors sanitaris de TGN elaboren els primers plans funcionals de col·laboració conjunta

01/08/2014

El Delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin, acompanyat del gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé, i el gerent territorial de l'ICS Camp de Tarragona-Terres de l'Ebre, Pere Montserrat, han presentat avui els diferents plans funcionats i unitats funcionals de diversos serveis aprovats entre els proveïdors sanitaris de la ciutat de Tarragona: Gestió i Prestació de Serveis Sanitaris (GIPSS), Institut Català de la Salut (ICS) i la Xarxa Sanitària Santa Tecla. 

El passat dimarts 29 de juliol van ser aprovats per part de GIPSS, ICS i la Xarxa Sanitària Santa Tecla els plans funcionals per al desenvolupament de col·laboració entre les tres entitats, dins del Consell Rector del Conveni Marc de Col·laboració i Cooperació en matèria de salut del sector sanitari Tarragonès-Baix Penedès, signat el passat 13  de març de 2013 i en base al conveni específic de desenvolupament signat el 24 de juny de 2014.

En concret, es van aprovar els plans funcionals d’Atenció Continuada i Urgent a la Ciutat de Tarragona, el Pla Funcional d’Atenció Domiciliària a la Ciutat de Tarragona, i els plans de les unitats funcionals territorials de Cirurgia General; Obstetricia i Ginecologia; Pediatria; Rehabilitació; Cirurgia General i Aparell Digestiu; i Ortopèdia i traumatologia.

L’aprovació d’aquests plans, realitzats amb la col·laboració de professionals dels 3 proveïdors representa el primer pas en el camí de col·laboració entre els centres sanitaris de la ciutat de Tarragona. 

L’objectiu és aprofitar el màxim les sinergies en aquells serveis i programes sanitaris en que resulti factible racionalitzar la utilització dels dispositius respectius per tal de garantir l’equitat en l’accés, l’eficàcia en la gestió i millorar la qualitat en el servei. 

El desenvolupament d’aquests plans estarà liderat per un professional que ja es va nomenar el passat dimarts per a cadascun dels plans i que seran els responsables de desenvolupar-los. 

L’elecció dels professionals s’ha realitzat de forma conjunta i pretén potenciar els professionals que ja es troben als hospitals dels proveïdors sanitaris de la ciutat de Tarragona i que han demostrat la seva capacitat de lideratge.

 

Alfred | 04/08/2014 09:08:16
Espero que realment sigui un conveni de col·laboració i no la destrucció de l'ICS en vers la xarxa Santa Tecla. Recordo que ja em perdut radiologia en vers l'IDI.Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::