Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta obtenen els Premis TOP 20 del 2014

27/11/2014

La distinció valora la qualitat de gestió i assistencial dels centres participants, agrupats per diferents categories. Els premis s’han repartit durant un acte celebrat a Madrid. Dels 40 hospitals guardonats, 17 són catalans (4 de l'ICS), que han rebut un total de 23 premis en les diferents categories. L'HJ23 i l'HTVC són els únics hospitals de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que han rebut les distincions enguany.

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida han rebut una distinció a la gestió hospitalària global en la categoria d’hospitals amb especialitats de referència. L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha merescut un premi a la gestió global, dins de la categoria d’hospitals generals mitjans. L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol ha obtingut el premi a la gestió hospitalària global dins de la categoria de grans hospitals de referència. D’altra banda, Germans Trias ha rebut dos premis, un a l’àrea de sistema nerviós i l’altre a l’àrea de musculoesquelètic.

A més dels centres premiats, l’Hospital Universitari de Bellvitge estava nominat al premi de gestió hospitalària global, dins de la categoria de grans hospitals de referència. Bellvitge també estava nominat dins de l’àrea de sistema nerviós i el Joan XXIII, a l’àrea de respiratori.

En aquesta edició han participat 163 hospitals de tot l’Estat (126 públics i 37 privats), dels quals n’han estat nominats 67. 

Els hospitals premiats per Iasist tenen un 26% més de productivitat que la resta de centres i mostren millors resultats de qualitat assistencial, amb un  21% menys de mortalitat i un 17% menys de complicacions.

 


TOP 20 2014Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::