Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

El Centre d'Atenció Primària (CAP) El Morell, al Tarragonès, posa en funcionament el seu nou blog

27/11/2014

Consells de salut, activitats comunitàries d’educació sanitària, telèfons útils i horaris d’atenció als ciutadans, relació de professionals de l’Equip d’Atenció Primària (EAP), dades sobre els nou consultoris locals coordinats per l’EAP i gestions administratives són algunes de les informacions que conté el nou blog del CAP El Morell, que exemplifica el creixement de la presència de l’Institut Català de la Salut (ICS), tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l’Ebre, en les xarxes socials. 

En el compte capelmorellics.wordpress.com, els professionals del Centre d’Atenció Primària del Morell (Tarragonès) pretenen establir una comunicació bidireccional amb els usuaris, donant informació als ciutadans i esperant rebre inputs per part d’ells.

El nou blog es va posar en marxa -coincidint amb la festa major del Morell- informant d’un tema de salut pública tant important com la campanya de vacunació de la grip estacional. Des del blog, es pot accedir a d’altres serveis útils com el Canal Salut del Departament de Salut, la petició de cita prèvia o el 061 de CatSalut Respon, i també a les xarxes socials com el Twitter de l’ICS a nivell de Catalunya i del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. 

L’objectiu de l’ICS al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre és seguir ampliant la seva presència en les xarxes socials amb l’objectiu d’apropar-se cada vegada més a la ciutadania. Ara ja disposa de quatre blogs d’equips de Primària (El Temple de Tortosa, Valls, Llibertat de Reus i El Morell) i comptes a Twitter de l’Atenció Primària territorial i els hospitals Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa.

 Per favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::