Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

El Pas a Pas de Reus camina en solidaritat amb els discapacitats

27/11/2014

S’han fet parelles solidàries de caminadors i pacients del grup de teràpia ocupacional i del Taller Baix Camp, per ajudar-los a fer el recorregut de 4,5 quilòmetres i dues hores de durada aproximadament.

La caminada ha sortit de la plaça Prim fins arribar a la plaça de l’antic Velòdrom, on els participants han realitzat la gimnàstica i els estiraments. Finalment, han caminat pel carrer Dr. Vila-seca en direcció al Raval de Jesús fins arribar a la plaça Mercadal, on s'ha fet la cloenda de la caminada solidària.

 


Pas a Pas 25 novembrePer favor, pren-te un segon i valora aquest article:
Excelent
Molt Bo
Bo
Regular
Dolent


Nom:
Email:
Comentaris:

Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::