Nº 14 desembre 2008 Contacta   Edicions anteriors   Imprimir
Editorial   Notícies   Formació, Recerca i Universitat   Tecnologies 
  Camp de Tarragona   Societat i Cultura   El Racó de l´Usuari

Ramon Morera deixa la Gerència Territorial de l'ICS Camp de Tarragona


El Dr. Ramon Morera deixa el càrrec de gerent territorial de l'ICS Camp de Tarragona per incorporar-se, durant el proper mes de gener, al Departament de Salut per dirigir la implantació del Pla d'Innovació d'Atenció Primària i Salut Comunitària. [Més Informació] 

L'Area Bàsica de Salut de Sant Pere i Sant Pau rep el Premi Micro 2008
[Més Informació]

David Boleda deixa la direcció econòmica financera
[Més Informació]

2008, un any mogut
[Més Informació]

El SAP ja camina
[Més Informació]


Joaquim Pellejà, nou director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona
Joaquim Pellejà i Pellejà és el nou director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona. Nascut a Marçà (Priorat) 1951, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. També és especialista en Medicina Familiar i Comunitària i diplomat en Sanitat, Gestió de la qualitat en Atenció Primària de Salut i nutrició comunitària. [Més Informació]

 

Nº 14 desembre 2008 Contacta   Edicions anteriors   Imprimir
Editorial   Notícies   Formació, Recerca i Universitat   Tecnologies 
  Camp de Tarragona   Societat i Cultura   El Racó de l´Usuari
Editorial
 • Editorial

  Paraules d'agraïment i acomiadament del gerent territorial, Ramon Morera.

   Més Informació  
Pujar
Notícies
 • Ramon Morera deixa la Gerència Territorial de l'ICS Camp de Tarragona

  El Dr. Ramon Morera deixa el càrrec de gerent territorial de l'ICS Camp de Tarragona per incorporar-se, durant el proper mes de gener, al Departament de Salut per dirigir la implantació del Pla d'Innovació d'Atenció Primària i Salut Comunitària.

   Més Informació  
 • David Boleda deixa la direcció econòmica financera

  El director econòmic financer de l'ICS Camp de Tarragona, David Boleda, deixa el càrrec per involucrar-se a principis d'any en un nou projecte a l'empresa Ambulàncies STS de Reus.

   Més Informació  
Pujar
 • La Clínica del Dolor de Joan XXIII rep un premi de Caixa Sabadell

  La Clínica del Dolor de l'Hospital Universitari Joan XXIII va rebre un dels premis Caixa Sabadell, en l'apartat d'atenció a la salut, durant l'acte de lliurament dels premis que es va realitzar el passat mes de novembre a la mateixa població de Sabadell.

   Més Informació  
 • Simulacre d'evacuació del CAP Tarragonès

  El passat divendres 11 de desembre es va fer un simulacre d'evacuació de l'Edifici Tarragonès per culminar el Pla d'Emergències del Centre que la Unitat Bàsica de Prevenció (UBP) de l'ICS portava treballant des de l'any 2006, amb la redacció del manual d'autoportecció, la constitució del Comitè d'autoprotecció i la divulgació i informació del pla d'emergències a tots els treballadors del centre. El tècnic de la UBP, Moisès Ferrete, va dir que el resultat de l'evacuació va ser 'satisfactori, evacuant 250 persones en 12 minuts'.

   Més Informació  
Pujar
 • L'Area Bàsica de Salut de Sant Pere i Sant Pau rep el Premi Micro 2008

  L'Àrea Bàsica de Salut de Sant Pere i Sant Pau va rebre el passat dissabte 13 de desembre el 'Premi Micro 2008' durant la cerimònia d'entrega de premis que Ràdio Sant Pere i Sant Pau va organitzar a l'Hotel Husa Imperial Tàrraco.

   Més Informació  
 • Joaquim Pellejà, nou director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona

  Joaquim Pellejà i Pellejà és el nou director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona. Nascut a Marçà (Priorat) 1951, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. També és especialista en Medicina Familiar i Comunitària i diplomat en Sanitat, Gestió de la qualitat en Atenció Primària de Salut i nutrició comunitària.

   Més Informació  
Pujar
 • El CAP La Granja de Torreforta s'involucra en la detecció de situacions de Violència de Gènere

  El passat mes de novembre, coincidint amb la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, es va celebrar a l'Ajuntament de Tarragona l'acte de presentació i signatura del Protocol d'Actuació i Circuit d'Intervenció en situacions de Violència de Gènere i Familiar, elaborat de manera conjunta per representants de diferents institucions i entitats. L'objectiu és facilitar als professionals l'abordatge dels casos de violència de gènere que es detecten.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
Formació, Recerca i Universitat
 • Satisfacció amb el Curs de Desenvolupament Directiu

  El Curs de Desenvolupament Directiu al Camp de Tarragona va complir amb les expectatives dels participants, del nostre Hospital i Atenció Primària

   Més Informació  
 • IV Sessió de treball: Seguiment d'Objectius de Qualitat Percebuda 2007-2008

  El passat 3 de desembre de 2008 va tenir lloc a l'Auditori Centre de Convencions AXA de Barcelona la IV Sessió de treball: Seguiment d'Objectius de Qualitat Percebuda 2007-2008. La cap de la Unitat de Comunicació i Atenció a l'Usuari de la direcció d'Atenció Primària de Tarragona, Assun Pous, va ser l'única professional de l'Institut Català de la Salut que va participar en la sessió fent una conferència sobre 'Accions de millora en els Serveis d'Atenció Primària'.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
 • 2on Premi al millor pòster al I Congrés Llatinoamericà d'Úlceres i Ferides

  Les infermeres Elena Abellò, de l'Àrea Bàsica de El Morell, i Jessica Guinart, de l'ABS de Salou, guanyen el 2on Premi al millor pòster al I Congrés Llatinoamericà d'Úlceres i Ferides

   Més Informació  
Pujar
Tecnologies
 • El SAP ja camina

  El 15 de novembre de 2008 es va posar en marxa el Projecte ARGOS Assistencial de digitalització i informatització de l'Hospital Universitari Joan XXIII, en coordinació amb tot els Centres de Salut i altres serveis comunitaris de l'ICS al Camp de Tarragona que ja estaven informatitzats amb l'e-cap.

   Més Informació  
Pujar
Camp de Tarragona
 • La recepta electrònica funcionarà a tot el Camp de Tarragona a partir de febrer

  L'ús de la tradicional recepta mèdica de paper té els dies contats als Centres d'Atenció Primària de Tarragona. Segons les previsions del Departament de Salut, la recepta electrònica ' e-recepta ' s'està implantant al Camp de Tarragona i arribarà al Baix Penedès.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
 • Valls i Salou caminen per la Marató de TV3

  Amb el lema 'caminem junts per la Marató', les Àrees Bàsiques de Salut de Valls i Salou es van mobilitzar amb el programa comunitari d'exercici físic Anem a Caminar, que porta quatre anys demostrant els bons resultats de millora de la salut dels pacients que hi participen, tant en l'aspecte físic com mental.

   Més Informació  
Pujar
 • 2008, un any mogut

  Presentem un resum d'alguns dels fets més destacables que han passat al llarg de l'any on. Tot i els canvis i les petites crisis que es viuen cada cert temps, el més rellevant sempre és l'excel·lència i la qualitat de la feina que fan els professionals que treballen a l'Hospital Joan XXIII i a l'Atenció Primària de l'ICS Camp de Tarragona.

   Més Informació  
 • Marina Geli inaugura els consultoris de El Pla de Santa Maria i Pratdip

  Marina Geli va inaugurar el passat dissabte 22 de novembre el nou consultori de El Pla de Santa Maria i les noves instal·lacions del consultori mèdic de Pratdip. La consellera va ser rebuda pels alcaldes de les dues poblacions i pels professionals sanitaris dels dos consultoris locals.

   Més Informació  
Pujar
 • Les llevadores de l'Hospital Joan XXIII, educadores en el curs de preparació al part

  Un grup de llevadores de l'Hospital Joan XXIII, en coordinació amb l'ASSIR, ofereixen als futurs pares la possibilitat d'assistir a xerrades informatives al centre hospitalari on naixerà el seu fill.

   Més Informació  
Pujar
Societat i Cultura
 • Bon Nadal i Feliç Any 2009

  SomICS Us Desitja unes Molt Bones Festes

   Més Informació  
Pujar
El Racó de l´Usuari
 • Manifest de Cocemfe amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat

  El pasat 3 de desembre es va celebrar el Dia de la Discapacitat amb un manifest que vetlla pel drets i les llibertats.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar