Nº 2 octubre 2007 Contacta   Edicions anteriors   Imprimir
Editorial   Notícies   Formació, Recerca i Universitat   Evidència Científica 
  Tecnologies   Camp de Tarragona   Societat i Cultura   El Racó de l´Usuari 

L'Hospital Universitari Joan XXIII celebra el seu 40è Aniversari amb la presència de la consellera de Salut, Marina Geli


El passat divendres, dia 19 d'octubre de 2007, la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Dra. Marina Geli, va visitar l'Hospital Universitari Joan XXIII, coincidint amb la celebració del 40è Aniversari del Centre Sanitari. L'alcalde de Tarragona, Sr. Josep Fèlix Ballesteros, i el gerent Territorial de l'ICS del Camp de Tarragona, el Dr. Ramon Morera, van acompanyar a la consellera durant el discurs de felicitació que va fer als treballadors del Centre, als usuaris i a diferents representants de la societat de Tarragona. [Més Informació]El Laboratori Clínic Tàrraco renova el certificat de qualitat ISO 9001:2000
 [Més Informació]

"La recerca forma part de nostra activitat assistencial i fa que l'assistència sigui de qualitat i estigui actualitzada permanentment"
SOMICS ha entrevistat al Dr. Ricardo Closa. [Més Informació]

"Quan la gent té informació no es queixa"
SOMICS ha parlat amb Helena Regidor, Presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona. [Més Informació]

Nova Sala d’Hemodinàmica Cardíaca
[Més Informació]


Joan XXIII fa 40 anys
Pilar Gavilán, directora de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, felicita als treballadors del Centre en l'Editorial pels 40 anys d'esforç i dedicació i per donar un servei assistencial de qualitat. [Més Informació]

              


Nº 2 octubre 2007 Contacta   Edicions anteriors   Imprimir
Editorial   Notícies   Formació, Recerca i Universitat   Evidència Científica 
  Tecnologies   Camp de Tarragona   Societat i Cultura   El Racó de l´Usuari 
Editorial
 • Joan XXIII fa 40 anys

  Pilar Gavilán, directora de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, felicita als treballadors del Centre pels 40 anys d'esforç i dedicació per donar un servei assistencial de qualitat.  Més Informació  

Pujar
Notícies
 • La Generalitat i TV3 presenten el programa

  El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s'ha posat en contacte amb TV3 per a que produeixi el programa "Salut!", un programa que pretén fomentar els hàbits saludables i ajudar a prevenir les malalties més comunes del nostre país.

   Més Informació  
 • L'Hospital Universitari Joan XXIII celebra el seu 40è Aniversari amb la presència de la consellera de Salut, Marina Geli

  El passat divendres, 19 d'octubre de 2007, la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Dra. Marina Geli, va visitar l'Hospital Universitari Joan XXIII, coincidint amb la celebració del 40è Aniversari del Centre Sanitari.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
Formació, Recerca i Universitat
 • Agenda

  Informació sobre Formació, Jornades i Congressos d'interès.

 Més Informació   Fitxer Adjunt  
 • La Formació Contínua i els Recursos Humans

  La formació contínua té com a finalitat millorar les competències, la qualificació i la prestació de serveis dels professionals, així com la de facilitar la promoció, d'acord amb els objectius i les prioritats de l'organització.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
 • Escola Universitària d'Infermeria

  La visió del que ha estat i és la docència en Infermeria i la vinculació amb l'Hospital Universitari Joan XXII des del record del passat, la realitat del present i les esperances de futur, ens la donen Sílvia Redin, infermera de Joan XXIII i antiga Cap de l'Escola d'ATS, Carme Nogués, professora titular i primera Directora Tècnica de l'Escola Universitària d'Infermeria, i Roser Ricomà, professora titular i actual Directora de l'Escola Universitària de la URV.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
 • Els Catedràtics parlen de la Docència i la Recerca de Joan XXIII

  SOMICS ha entrevistat a tres catedràtics de l'Hospital Universitari Joan XXIII, el Dr. Cristobal Richart, Cap del Servei de Medicina Interna, el Dr. Francesc Vidal, Cap de Secció de Medicina Interna del Centre Sanitari i el Dr. Albert Martinez Vea, Cap de Servei de Nefrologia i Coordinador de la Unitat Docent de l'Hospital Joan XXIII. Els tres catedràtics ens han donat la seva visió sobre l'aportació de l'Hospital a la docència i la recerca de qualitat.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
 • Estàndard de Qualitat Assistencial (EQA): un indicador estandarditzat per mesurar la qualitat de l'Atenció Primària

  L'EQA mesura algunes de les intervencions més representatives de l'activitat habitual de la població adulta atesa als CAP, com ara el diagnòstic i tractament de patologies cròniques o la promoció de la salut i prevenció de la malaltia, mitjançant una bateria de 17 subindicadors.

   Més Informació  
 • Escola Universitària de Fisioteràpia

  SOMICS parla amb professionals de l'Hospital Universitari Joan XXIII i professors de l'Escola Universitària de Fisioteràpia

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
 • "La recerca forma part de nostra activitat assistencial i fa que l'assistència sigui de qualitat i estigui actualitzada permanentment"

  A través de SOMICS podeu conèixer la coordinació entre l'Hospital Universitari Joan XXIII amb el Departament de Medicina i Cirurgia de la Universitat Rovira i Virgili (URV). SOMICS ha entrevistat al Dr. Ricardo Closa, el seu director.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
Evidència Científica
 • Joan XXIII inicia el procés d'autoavaluació del nou Model d'Acreditació de Centres d'Atenció Hospitalària Aguda

  El Comitè de Direcció ha iniciat el procés d'autoavaluació del nou Model d'Acreditació de Centres d'Atenció Hospitalària Aguda a Catalunya (Decret 5/2006) del Departament de Salut, per tal de sol·licitar la certificació durant el mes de desembre.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
Tecnologies
 • SAP - ARGOS

  Adjuntem tres enllaços amb informació relacionada amb la implantació del nou sistema d'informació assistencial per als hospitals de l'Institut Català de la Salut, dins el projecte ARGOS de modernització de l'ICS.

   Més Informació  
 • Nova Sala d’Hemodinàmica Cardíaca

  A partir de l'estiu d'aquest any 2007 entra en funcionament la nova Sala d'Hemodinàmica per a ús exclusiu de Cardiologia. L'equip de radiologia actual és d'última generació i permet una major precisió i rapidesa en els processos, a més d'una major seguretat.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
 • Què en saps del SAP?

  El SAP-ASSISTENCIAL és un projecte dirigit a fer la renovació del sistema d'informació assistencial. Aquest forma part d'una de les cinc línies de modernització i transformació de l'ICS conegut com a projecte ARGOS.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
Camp de Tarragona
 • El Laboratori Clínic Tàrraco renova el certificat de qualitat ISO 9001:2000

  Recentment el Laboratori Clínic Tàrraco va renovar el certificat de qualitat ISO 9001:2000 a través d'una auditoria externa que va portar a terme l'empresa Applus, durant el passat mes de juny d'aquest any 2007.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
 • Campanya de Vacunació Anti-gripal

  A partir del dia 1 d'octubre es va iniciar la campanya de vacunació antigripal per a tot el personal, tant de l'Hospital Universitari Joan XXIII com de l'Atenció Primària de Tarragona, que finalitzarà el proper 30 de novembre. Més Informació   Fitxer Adjunt  


Pujar
Societat i Cultura
 • "ALLÀ BAIX". L'hospital Joan XXIII i la ciutat de Tarragona

  Tothom a Tarragona recorda quan l'Hospital Universitari Joan XXIII quedava a les afores de la ciutat de Tarragona, una situació que actualment anomenen com "el nou centre neuràlgic". El Dr. Allué ens explica cóm i perquè es va decidir ubicar l'Hospital en els terrenys propers al riu Francolí.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
 • Actes del 40è Aniversari de l'Hospital Universitari Joan XXIII

  Adjuntem el programa provisional d'actes del 40è Aniversari de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII.


 Més Informació   Fitxer Adjunt  


Pujar