Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#034
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

29 desembre 2011
 

:: Noticies destacades

Projectes de futur de l'ICS per al 2012

L’Institut Català de la Salut ha presentat aquest mes de desembre els projectes de futur per al 2012. Aquests projectes estratègics, lligats als objectius del Pla de Salut 2011-2015, es concreten en l’abordatge des de l’atenció primària dels pacients crònics amb múltiples patologies i en la reorientació de l’atenció hospitalària cap als processos específics de l’atenció especialitzada i d’alta complexitat i tecnologia.

 
Tornar a l'inici del butlletí
 
 

:: Camp de Tarragona

El Servei de Pediatria de l'Hospital Joan XXIII inicia tècniques per vèncer la intolerància alimentària

La pediatra del Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Joan XXIII, Natàlia Garcia Baiges, ha començat a treballar en la tècnica d'inducció de tolerància oral a aliments, una tècnica que vol aconseguir que nens al·lèrgics a determinats aliments els puguin tolerar.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Celebració del Nadal a l'ICS Camp de Tarragona

Les festes de Nadal ja són aquí i els centres de salut de l'ICS al Camp de Tarragona s'han guarnit per celebrar-les amb la instal·lació de motius nadalencs i l'organització d'activitats de tota mena.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Notícies

Els hospitals Verge de la Cinta i Joan XXIII es posen a prova amb dos simulacres

El 15 de desembre, a les 10.00 hores, l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta va portar a terme un simulacre mixt d'emergència per incendi, fuita química i combustió de PCB, amb fallida de subministrament elèctric i emergència sanitària per accidentat per electrocució en alta tensió. Uns dies després, l'Hospital Joan XXIII va fer un simulacre d'activació del Pla d'autoprotecció.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Terres de l'Ebre

Actes nadalencs a l'ICS de les Terres de l'Ebre

Els centres de l'ICS a les Terres de l'Ebre i en especial l'Hospital Verge de la Cinta celebren aquests dies les festes de Nadal amb tot un seguit d'actes.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Blanca Cuevas, directora territorial d'infermeria

Blanca Cuevas Baticon ha estat nomenada aquest mes de desembre directora territorial d'infermeria. Des de l'1 de desembre de 2011 assumeix les direccions d'infermeria d'Atenció Primària de l'ICS a les Terres de l'Ebre i de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
El Centre de Salut de l'Aldea es trasllada al nou edifici

El 16 de desembre, els veïns de l'Aldea van ser atesos per primer cop al nou edifici assistencial situat al carrer Lligallo de Garballo, s/n.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
 
Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

 
©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::
 
{{{control}}}