Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#057
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

27 desembre 2013
 

:: Noticies destacades

Pere Montserrat, nou gerent territorial de l'ICS Camp de TGN i Terres de l'Ebre

El Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut ha nomenat Pere Àngel Montserrat Ollé nou gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Pere Montserrat substitueix en el càrrec Julio García Prieto, que inicia un nou projecte professional.

 
Tornar a l'inici del butlletí
 
 

:: Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

L'ICS estén la consulta virtual en els preoperatoris als seus hospitals

Aquest sistema permet que els serveis d’anestesiologia dels centres, mitjançant la consulta a la història clínica de cada pacient, puguin verificar si aquesta persona ja té feta alguna de les proves complementàries necessàries per a la intervenció, com ara analítiques, radiografies o electrocardiogrames. L'HJ23 i l'HTVC ja ho han posat en marxa.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Els 30 anys d'història de l'ICS, a través de la veu dels seus professionals

L’Institut Català de la Salut (ICS) celebra aquest any 2013 el seu trentè aniversari i ho fa recollint en un blog apunts històrics, fotografies, experiències i anècdotes explicades pels professionals de la institució.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Les memòries de l'ICS, premiades per la Fundació Avedis Donabedian

La Fundació Avedis Donabedian ha atorgat el Premi Dr. Ignasi Aragó Mitjans a la millor memòria d’una institució sanitària i social a l’Institut Català de la Salut (ICS), pel conjunt de memòries d’activitat de l’any 2012 dels seus centres, entre els quals hi han els del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Camp de Tarragona

Els EAP de Reus promouen l'alimentació saludable al Mercat Central

Els quatre equips d’atenció primària (EAP) de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la ciutat de Reus, conjuntament amb l’Ajuntament de Reus, van organitzar una campanya per promoure l’alimentació saludable entre la ciutadania.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Formació, Recerca i Universitat

L'HJ23 s'integra en la Unitat d'Esclerosi Múltiple Xarxa (UEM Xarxa)

L’esclerosi múltiple és la malaltia crònica més freqüent i la segona causa d’incapacitat, després dels accidents de trànsit, en adults joves d’Europa.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Otorino comença l'activitat al seu laboratori de microcirurgia experimental

El Servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital Joan XXIII, dirigit pel Dr. Enric Figuerola, comença l'activitat de microcirurgia experimental.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Les professionals d'infermeria de Neurologia de l'HTVC guanyen tres premis al Congrés de la SEDENE

El XX Congrés Anual de la Societat Espanyola d’Infermeria Neurològica (SEDENE) va tenir lloc al Palau de Congressos de Barcelona els dies 21 i 22 de novembre.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Socials i solidaris

El programa Pas a Pas de Reus, amb Nelson Mandela

El programa d'exercici físic Pas a Pas de Reus s’adhereix a la commemoració de la mort del polític i pacifista Nelson Mandela amb un homenatge simbòlic al Parc de Sant Jordi de la ciutat.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Els actes de Nadal i Reis arriben als hospitals HJ23 i HTVC

Els dos centres celebren les festes rebent visites solidàries i celebrant activitats per a totes les edats.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
La campanya “Tinc sang de sibarita” supera les expectatives i aconsegueix 123 donacions a l’HTVC

És un rècord històric que demostra la importància de la implicació de tot el teixit social en un fet de tanta transcendència com és assegurar les reserves de sang durant l’època de les festes de Nadal.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Terres de l'Ebre

Es modifica el perímetre del Recinte sense fum de l’HTVC

El recinte hospitalari dins del qual no estava permès fumar, i que ja estava senyalitzat des de l’any 2010, s’ha modificat per facilitar el compliment de la normativa. Amb aquesta finalitat, s’han instal·lat nous cendrers als voltants de l’edifici de l’Hospital, tot respectant l’àrea lliure de fum, i també se n’ha ampliat la senyalització.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
 
Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

 
©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::
 
{{{control}}}