Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#067
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

27 novembre 2014
 

:: Noticies destacades

L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta obtenen els Premis TOP 20 del 2014

Els hospitals Joan XXIII de Tarragona (HJ23) i Verge de la Cinta de Tortosa (HTVC), gestionats per l’ICS Camp de Tarragona-Terres de l'Ebre, han obtingut els premis TOP 20 que cada any concedeix la consultora de serveis sanitaris Iasist.

 
Tornar a l'inici del butlletí
 
 

:: Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

L'ICS posa en marxa un circuit d'atenció a les treballadores que pateixen violència de gènere

Durant aquest any, l'agent d'igualtat ha atès 23 dones a tota Catalunya que patien situacions de violència en l’àmbit domèstic.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Camp de Tarragona

El Centre d'Atenció Primària (CAP) El Morell, al Tarragonès, posa en funcionament el seu nou blog

L'eina digital ofereix informació útil i d'educació sanitària elaborada pels mateixos professionals de l'Equip d’Atenció Primària.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Formació, Recerca i Universitat

El grup de recerca en diabetis i alteracions metabòliques rep tres ajuts de l´ISCIII

El Grup de Recerca en diabetis i alteracions metabòliques codirigit conjuntament pel Dr. Joan Vendrell i per la Dra. Sonia Fernández Veledo, grup vinculat a l'Hospital Universitari Joan XXIII i a l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, acaba d'assolir dos projectes finançats en la darrera convocatòria d'ajuts a projectes d'investigació en Salut del Fondo de Investigaciones Sanitarias del Instituto de Salud Carlos III (ISCIII).

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
El doctor Ramon Sagarra, premiat per un estudi sobre retinopatia diabètica

El doctor Ramon Sagarra Álamo, metge de família al CAP Sant Pere de Reus, responsable de la Unitat de càmera no midriàtrica, ha estat guardonat amb un Premi Hinnovar com a membre d'un grup de recerca reusenc per un estudi sobre retinopatia diabètica.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Els farmacèutics col·legiats es formen al Laboratori Clínic Territorial de l'ICS

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona i l’Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han signat un conveni de col·laboració per tal intensificar les relacions entre el món col·legial i la realitat professional i el desig de col·laborar en el camp de la formació teòrica i pràctica en l'àmbit de les anàlisis clíniques.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Una quarantena de formadors de metges de família comparteixen experiències a Salou

La primera Trobada de Tutors organitzada per la Unitat Docent de l'ICS al Camp de Tarragona va analitzar la propera entrada en vigor de la troncalitat en la formació sanitària especialitzada i la importància de la recerca.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Socials i solidaris

El Pas a Pas de Reus camina en solidaritat amb els discapacitats

El programa d'exercici físic Pas a Pas dels centres d'Atenció Primària de Reus, dins de la seva vessant solidària, ha caminat el 25 de novembre, Dia Internacional de la Discapacitat, en una caminada inclusiva amb el grup del Servei de Teràpia Ocupacional de l'Institut Pere Mata i amb el grup del Taller Baix Camp.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Tecnologies

L’Hospital Joan XXIII opera vesícules biliars per mitjà de laparoscòpia en 3D i de forma ambulatòria

Aquesta tècnica que el centre sanitari ha posat en marxa per intervenir la colelitiasi és nova a les comarques de Tarragona.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Terres de l'Ebre

Els centres de l’ICS a les Terres de l’Ebre destaquen en eficència dins del Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya

Tant l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta com els equips d’atenció primària (EAP) obtenen excel·lents resultats en l’avaluació de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
 
Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

 
©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::
 
{{{control}}}