Nº 6 febrer 2008 Contacta   Edicions anteriors   Imprimir
Editorial   Notícies   Formació, Recerca i Universitat   Tecnologies 
  Camp de Tarragona   Societat i Cultura   El Racó de l´Usuari   Un a Un 

Uns 300 investigadors d'Atenció Primària van celebrar a Reus el 10è aniversari de la creació de la Unitat de Suport a la Recerca del Camp de Tarragona


La celebració es va dur a terme durant les VI Jornades de l'Institut d'Investigacions d'Atenció Primària (IDIAP) de la Fundació Jordi Gol i Gurina amb el lema "A la recerca d'una vida saludable des de l'Atenció Primària". [Més Informació]
El Pla Estratègic del Camp de Tarragona: La Suma que Multiplica
 [Més Informació]

La consellera Geli posa la primera pedra del futur CAP Sant Salvador
[Més Informació]

100 Transplantaments de moll d'os a l'Hospital Universitari Joan XXIII
[Més Informació]

L'Institut Català de la Salut fa 25 anys!
[Més Informació]


L'Institut Català de la Salut Camp de Tarragona presenta el balanç de l'any 2007
El gerent Territorial del Camp de Tarragona, Dr. Ramon Morera, acompanyat per la directora de l'hospital universitari Joan XXIII, Dra. Pilar Gavilán, i el director d'Atenció Primària, Dr. Jordi Daniel, presenten els resultats de l'any 2007. [Més Informació]


Nº 6 febrer 2008 Contacta   Edicions anteriors   Imprimir
Editorial   Notícies   Formació, Recerca i Universitat   Tecnologies 
  Camp de Tarragona   Societat i Cultura   El Racó de l´Usuari   Un a Un 
Editorial
 • Editorial

  El gerent territorial, Ramon Morera, explica alguns dels projectes que es duran a terme durant aquest any 2008 a l'Institut Català de la Salut com la història clínica electrònica o el nou espai de participació dels professionals d'Atenció Primària amb l'elecció imminent (aquesta setmana) de les Juntes Clíniques.

   Més Informació  
Pujar
Notícies
 • 100 Transplantaments de moll d'os a l'Hospital Universitari Joan XXIII

  Andreu Llorente, nou Cap de Servei d'Hematologia Clínica de l'hospital, va presentar al Dr. Jordi Sierra, que va fer una conferència sobre l'estat actual del transplantament amb cèl·lules mare.

   Més Informació  
 • L'Institut Català de la Salut Camp de Tarragona presenta el balanç de l'any 2007

  El gerent Territorial del Camp de Tarragona, Dr. Ramon Morera, acompanyat per la directora de l'hospital universitari Joan XXIII, Dra. Pilar Gavilán, i el director d'Atenció Primària, Dr. Jordi Daniel, presenten els resultats de l'any 2007.

   Més Informació  
 • La consellera Geli posa la primera pedra del futur CAP Sant Salvador

  El passat dissabte 16 de febrer la consellera de Salut, Marina Geli, va visitar el CAP de Sant Salvador i va posar la primera pedra del futur Centre de Salut.

   Més Informació  
 • L'Institut Català de la Salut fa 25 anys!

  Us adjuntem la carta del director gerent de l'ICS, Sr. Francesc Jose Maria, on ens parla de l'aniversari, i aprofitem per presentar-vos el logo commemoratiu de l'aniversari de l'empresa.

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
Formació, Recerca i Universitat
 • AGENDA

  Relació de cursos, jornades i congressos d'interès.

   Més Informació  
 • Uns 300 investigadors d'Atenció Primària van celebrar a Reus el 10è aniversari de la creació de la Unitat de Suport a la Recerca del Camp de Tarragona

  La celebració es va dur a terme durant les VI Jornades de l'Institut d'Investigacions d'Atenció Primària (IDIAP) de la Fundació Jordi Gol i Gurina amb el lema "A la recerca d'una vida saludable des de l'Atenció Primària".

   Més Informació   Fitxer Adjunt  
Pujar
Tecnologies
 • Cooperació amb l'Hospital de Touba (Senegal)

  Un grup d'Enginyers Informàtics de l'Hospital Joan XXIII i de l'Atenció Primària Tarragona - Reus participen en un pla d'ajuda per proporcionar el hardware, el software i la formació necessària per poder informatitzar l'Hospital de Touba, a Senegal.

   Més Informació  
 • SAP-ARGOS

  Adjuntem tres enllaços amb informació relacionada amb la implantació del nou sistema d'informació assistencial per als hospitals de l'Institut Català de la Salut, dins el projecte ARGOS de modernització de l'ICS.

   Més Informació  
Pujar
Camp de Tarragona
 • L'Institut Català de la Salut i el Col·legi de Metges acorden la implantació de la signatura electrònica al Camp de Tarragona

  L'Institut Català de la Salut i el Col·legi de Metges van acordar ahir dilluns la implantació de la signatura electrònica per a la renovació de receptes a pacients crònics.

   Més Informació  
 • Pla d'Acció de l'Institut Català de la Salut 2008

  Us fem un breu resum dels quatre eixos del Pla d'Acció de l'ICS per al 2008.

   Més Informació  
Pujar
 • Marina Geli avalúa el programa Salut i Escola amb infermeres del territori

  El passat 14 de febrer, 4 infermeres de l'Atenció Primària de l'ICS Camp de Tarragona varen tenir l'oportunitat de trobar-se amb la consellera de Salut, Marina Geli, per intercanviar experiències i inquietuds professionals entorn al programa liderat per infermeria Salut i Escola.

   Més Informació  
 • L'Estat celebra per primera vegada el Dia del Trasplantament

  El passat 27 de Febrer de 2008 es va celebrar al Ministeri de Sanitat i Consum el primer Dia del Trasplantament, amb la participació de les persones trasplantades que varen manifestar públicament el seu agraïment a tots els professionals del trasplantament i fomentar la recerca en aquest camp recolzada per l'administració.

   Més Informació  
Pujar
 • El Pla Estratègic del Camp de Tarragona: La Suma que Multiplica

  Us fem un resum del Pla Estratègic del Camp de Tarragona.

   Més Informació  
Pujar
Societat i Cultura
 • 40è Aniversari de l'Hospital Universitari Joan XXIII

  Us fem un resum de les últimes activitats realitzades amb motiu d'aquest aniversari.

   Més Informació  
 • Solidaritat amb Valle Esmeralda un any més

  Les nostres companyes Maria Monteagudo i Mercè Rivas ens han explicat la seva estada a Valle Esmeralda durant els mesos de setembre, octubre i novembre, coincidint amb l'elecció d'Alvaro Colón com a president. Hem fet un resum de la seva valuosa opinió respecte a la situació política que van viure.

   Més Informació  
Pujar
El Racó de l´Usuari
 • Entrevista a Rosa M. Pàmies, trasplantada de cor fa 15 anys

  Rosa M. Pàmies i Hurtado és la presidenta de CORSNOUS, Associació de Trasplantats Cardíacs. Ella és de Tarragona, se sent molt lligada a l'Hospital de Bellvitge, on va rebre el nou cor, i està sempre disposada a realitzar activitats de suport a malalts pendents de trasplantament i familiars.

   Més Informació  
Pujar
Un a Un
 • El Servei de COT (Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia)

  El Servei de COT de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, igual que tot l'hospital, festeja el seu 40è aniversari. Està present a l'hospital des del primer dia i, des d'aleshores ençà, no ha parat ni de treballar ni de créixer.

   Més Informació  
Pujar