Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#075
Butlletí
Institut Català de la Salut

Gerència Territorial Camp de Tarragona - Terres de l'Ebre

07 agost 2015
 

:: Noticies destacades

L'ICS Camp de Tarragona publica la 'Memòria d'activitat 2014' amb les fites i projectes més destacats de l'any

Els usuaris de l'Hospital Universitari Joan XXIII valoren amb un notable l'atenció especialitzada ambulatòria. Els metges de família del Camp de Tarragona incrementen un 82,5% l'ús de la telemedicina i un 7,2% les visites no presencials telefòniques.

 
Tornar a l'inici del butlletí
 
 

:: Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

L'Institut Català de la Salut convocarà 340 noves places

La convocatòria del concurs per cobrir noves places es durà a terme durant el darrer trimestre de 2015.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Camp de Tarragona

La col·laboració entre els proveïdors sanitaris de la ciutat de Tarragona arriba a un any des de la creació de les primeres Unitats Funcionals Territorials

Les Unitats, liderades pels professionals dels tres proveïdors, representen les primeres passes en el camí de col·laboració entre els centres sanitaris de la ciutat en benefici dels usuaris i els treballadors.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

Són la doctora M. Carme Boqué Oliva, cap de servei d'Urgències, i el doctor Ignacio Loyola García Forcada, cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
732 futures mares van assistir l'any 2014 a les xerrades de les llevadores de l'Hospital Joan XXIII

L'equip de professionals del centre facilita a les dones un ‘pla de part’ on poden demanar com volen que siguin els naixements dels seus fills.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
El CAP de Valls millora els serveis a les dones amb l'obertura d'unes noves instal·lacions d'atenció a la salut sexual i reproductiva

La unitat territorial de l'Alt Camp i la Conca de Barberà va atendre 2.330 usuàries en un total de 5.411 visites realitzades durant el 2014.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
L'Hospital Joan XXIII impulsa l'alta precoç després del part sense complicacions

Totes les maternitats de l'ICS ofereixen atenció al part natural i habitacions individuals a les dones que acaben de donar a llum.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Formació, Recerca i Universitat

M. Dolores Martínez es doctora

És adjunta del Servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital Universitari Joan XXIII.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Olga Calviño obté el doctorat

És metgessa de l'EAP Jaume I de Tarragona.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Francisco Martín obté el doctorat

És investigador i metge d'atenció primària al Camp de Tarragona.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Marta Juan Aguilar presenta la seva tesi doctoral

Marta Juan Aguilar, adjunta del Servei de Farmàcia de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, va defensar la seva tesi doctoral, el passat dia 3 de juliol, al Saló d'Actes de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
Lukasz Roszkowiak, becari predoctoral polonès, fa una estada de tres mesos amb el grup de Patologia Oncològica i Bioinformàtica de l'Hospital de Tortosa

L'estada s'emmarca dins del conveni de cooperació existent entre el grup de Patologia Oncològica i Bioinformàtica (PO&B) i el laboratori de Sistemes de Processament d'Informació de la Imatge Microscòpica de l'Institut de Biocibernètica i d'Enginyeria Biomèdica de Varsòvia (Acadèmia Polonesa de Ciències).

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Socials i solidaris

Els hospitals Joan XXIII i Verge de la Cinta acullen una trentena d'associacions de malalts i voluntaris

La Fundació Pasqual Maragall, la Fundació Josep Carreras i Acnur són les que s'han incorporat més recentment a la llista d'entitats d'àmbit social que promouen les seves activitats en els dos centres sanitaris de referència.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
TGN Salut AE recull 710 quilos d’aliments en el marc de la campanya ‘La fam no fa vacances’

Els tres proveïdors sanitaris de la ciutat -ICS, Xarxa Tecla i GiPSS-, que integren TGN Salut Aliança Estratègica, han col·laborat activament en la campanya coordinada pel Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí

:: Terres de l'Ebre

Són el doctor Ramon Bosch Príncep, cap de servei d'Anatomia Patològica, i el doctor Josep Capdevila Baulenas, cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
L'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta inicia les obres de construcció de la nova cuina, que incorporarà un sistema de producció en fred

Fins al proper mes d'octubre, s'unifica el servei de restauració tant per als usuaris com per al personal del centre sanitari a la cafeteria externa.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
La Unitat de Salut Internacional de les Terres de l'Ebre ha estat acreditada pel Ministeri de Sanitat per dispensar la vacuna de la febre groga

És l'única de la província de Tarragona adscrita al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 
 
Tornar a l'inici del butlletí
 
Institut Català de la Salut

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

 
©Institut Català de la Salut
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::
 
{{{control}}}